Workshops

397488ff-c81f-4fe2-bc79-0a37db190bae

De eerstvolgende workshops zijn gepland op:

Workshop Pasen:
3 april Woensdagavond: VOL !!
5 april Vrijdagmiddag: aanvang 14.00u

Workshop Mei:

15 mei Woensdagavond: aanvang 19.30u
17 mei Vrijdagmiddag: aanvang 14.00u

Maar ……..

Aanmelden voor een workshop kan individueel, er wordt dan in overleg een groep samengesteld. Je kunt je ook aanmelden met een zelf samengestelde groep collega’s, buren, familie of vriendinnen van 5 tot 10 personen. Beschik je over een passende ruimte, dan is het mogelijk met grotere groepen zoals een personeelsvereniging een workshop te houden.

Kinderfeestje? Moederdag of Vaderdag cadeau? Een jarige in het gezin? Geen zin om iets te bedenken en te organiseren en maar wel zin om met z’n allen iets anders te doen dan anders? Ook daarvoor kan u bij Mem’s Atelier terecht.

Bij Lookbook zijn de creaties onderverdeeld in herfst, kerst, wintervoorjaar, cadeaus en rouwstukken. Natuurlijk is het mogelijk om bijvoorbeeld een herfststuk in de winter of het voorjaar te maken. De basis is dan hetzelfde alleen de planten en de decoraties zijn seizoensgericht, dit kan ook leiden tot kleine prijsaanpassingen. Alle frames zijn niet altijd op voorraad, dus voorkom teleurstelling en meld je op tijd aan via onderstaand formulier.

Wil je meer informatie, twijfel er dan niet aan om contact met mij op te nemen.

Meld je hieronder aan voor een workshop

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnummer
Gewenste Datum
Aantal personen
Overige opmerkingen